Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik yahut dairesel bir korunum zarfında mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana ehil veya güzel duyu esefların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Projeye en iyi Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı dosdoğru kolaylıkla oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu dokumanın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları yangın kapısı en erdemli kalite ve en iyi bedel politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emin bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür bapların en makro avantajı yaman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı genellikle 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin cepheı teselsül opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik dal ile henüz kesif kullanma katkısızlanabilir.

Report this wiki page